Meraikan Kasih di Langit Syurga

Last few days jalan-jalan kat Jusco…nak cari hadiah.. hadiah besday. Actually xde idea nak belikan apa..masuk kat Popular..terus terpandangkan buku ni.. baru je belek 2-3 pages..terus jatuh cinta..tanpa fikir panjang terus je amik n bayar..

Balik umh..ingat nak la baca…tp x baik la kan, baca dulu buku tu,,lg pun tu kan hadiah..lps bg pada tuannya, then mtk la pinjam kan..hehehe..tp mmg x sabor nak baca buku ni..

kita matang atas tanggungjawab kita pada masa hadapan, bukan atas pengalaman silam. Namun pengalaman masa silam adalah ubat kekuatan untuk kita bangkit dari kesilapan, untuk masa hadapan yang lebih baik

P.S: Buku ni sgt sesuai bg yg sedang mencari cinta, membina cinta dan mengukuhkan cinta.

Advertisements