Meraikan Kasih di Langit Syurga

Last few days jalan-jalan kat Jusco…nak cari hadiah.. hadiah besday. Actually xde idea nak belikan apa..masuk kat Popular..terus terpandangkan buku ni.. baru je belek 2-3 pages..terus jatuh cinta..tanpa fikir panjang terus je amik n bayar..

Balik umh..ingat nak la baca…tp x baik la kan, baca dulu buku tu,,lg pun tu kan hadiah..lps bg pada tuannya, then mtk la pinjam kan..hehehe..tp mmg x sabor nak baca buku ni..

kita matang atas tanggungjawab kita pada masa hadapan, bukan atas pengalaman silam. Namun pengalaman masa silam adalah ubat kekuatan untuk kita bangkit dari kesilapan, untuk masa hadapan yang lebih baik

P.S: Buku ni sgt sesuai bg yg sedang mencari cinta, membina cinta dan mengukuhkan cinta.

5 Comments (+add yours?)

  1. Zamri Mohamad
    Dec 24, 2011 @ 21:40:18

    Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

    Mudah-mudahan para malaikatnsudi mengaminkan doa saya agar pembaca yang mulia dikurniakan kesihatan, kesejahteraan dan kebaikan berpanjangan.

    Terima kasih kerana sudi berkongsi cerita dan membaca buku ini. Mohon doa daripada pembaca yang dirindui Nabi dan dikasihi Allah ini agar kami dikurniakan kesihatan, ruang dan peluang dalam menghasilkan buku-buku seperti ini. Terima kasih.

    ZAMRI MOHAMAD
    facebook.com/penulisbuku

    Reply

    • hannikasim
      Dec 28, 2011 @ 09:21:01

      Waalaikumussalam Ustaz,

      Wah..xsangka ustaz komen entry sy ni..
      Ye buku ni mmg bagus..sgt memberi inspirasi dan meningkatkan motivasi sy sdr. Hopefully penerima hadiah ni pun akan dapat manfaat dari buku ni.

      Terima kasih ustaz, tulis buku yang sangat bagus, yang boleh dijadikan panduan.

      Reply

  2. kakyong
    Dec 27, 2011 @ 13:57:14

    bgau buku tu nampaknya.. yg dah kahwin pun boleh baca ni

    Reply

    • hannikasim
      Dec 28, 2011 @ 09:22:41

      betui tu Kakyong…Kakyong cari kat popular..ada offer..sy pun nak pg beli lg ni..yg tu dah bg pd penerima hadiah tu..(“,)

      Reply

  3. Allison Miller cameru
    Jan 27, 2012 @ 09:48:12

    t mewajibkan setiap daripada kelompok manusia itu dipilihnya pemimpin yang boleh memandu masyarakatnya ke arah kebaikan dan kesejahteraan.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: