Pesta Konvo + Ayam Golek + Coklat + Eskrim McD

Apa kaitan semua ni??? tgh bilek2 gambar..terjumpa gambar-gambar masa awl October hr tu. Saya hangout w my beloved fren Cik Raihan..lama dah x jumpa dia. Kebetulan adik Cik Raihan konvo waktu tu..erm..so, km ambil peluang untuk jalan-jalan kat Pesta Konvokesyen UM…setiap kali ada pesta konvo, mmg x lepas peluang untuk terlibat sama..dan rajin la jgk p jalan2 kat pesta konvo U lain..sy pnh p pesta konvo UKM, UTM dan UITM..erm..best mengimbau kenangan masa study dulu, teringat saat2 menerima skroll dr Raja Muda Nazrin. masa beratur tu mmg nervous, tp bila dah turun rasa macam nak naik amik skali lg je! hehehe..maknanya kene la cepat2 sambung master ye hanni! ni antara gambar2 di sekitar pesta konvo yg sempat sy snap.

Lepas penat jalan-jalan di pesta konvo..dah tentu la perut lapar..kami ke kedai ayam golek di Pantai Dalam..dulu masa study x pnh pun teringin nak makan kat situ..mmg ada dengar yang ayam golek kat situ sedap..tp ntah la..xde keinginan nak try waktu tu..dan.. tengahari tu terbukti…mmg benar, ayam golek kat situ…sedaaaapppp..ni saya tunjuk gambar ayam golek tu…

Kenyang dengan ayam golek…kami langkah kaki ke Mid Valley..dah lama jgk x ke sini..ms student dulu..sini la tempat keje..sini la tempat shopping…sini la tempat hangout ngan kawan2..kat sini kami p jalan2 kat Chocolate fair,,,FUH~ sungguh menarik…rasa nak makan je sume coklat yg ada kat situ!..terbeli la jgk dua 3 jenis!

dan yang paling best…dapat makan eskrim!

P.S: msngisi masa lapang supaya tidak kebosanan di hujung minggu!

2 Comments (+add yours?)

  1. kakyong72
    Nov 01, 2011 @ 18:48:51

    owh.. berjalan sakan rupanya dia..

    kakyong pun suka eskrem McD.. tp dah tua2 nih, kena kurangkan..😉

    Reply

    • hannikasim
      Nov 02, 2011 @ 12:24:57

      aha…bln lepas, bln ni n bln depan…mmg jalan je kerjanya…oustation…skrg ni pun kat KB seminggu!

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: