Mawar Untuk Selamanya

Ini tema untuk Floria Putrajaya 2011. Inilah kali pertama saya jejakkan kaki ke event ni, padahal dah banyak tahun event ni berlangsung. Dari dulu lagi teringin nak pergi, dan semalam tercapailah hajat nak mengunjungi event ni..walaupon byk kali la jgk pusing2 putrajaya..sbb x pasti di mana lokasi sbnr..kalo nak p sekali lg, sah2 x ingat..hehehe..

Sy p berdua je dgn My Lil Sis, kebetulan dia ada di UKM, nak ajak org ln..msg2 mcm busy je..xpe la yg ptg sy dah sampai ke sana. EXCITED!

Yg excited sgt tu nak tengok dekorasi bunga2 yang cantik ni..dan mmg ternyata…sumenya cantik dan mempesonakan. Nanti boleh la ceduk idea nak hias laman rumah, pelamin, hiasan dalam rumah..bayangkan dalam rumah roses, luar rumah roses, meja makan roses, bilik tido roses…hmmm best! Best!

Rata-rata yang pg xlps peluang utk bergambar sakan..termasuk la sy..hehehe..yg kaki photography tu…apa lg, ni la masa n tempat nak tunjuk skill. Sy capture gambar guna henpon je! Skill pun xde, so gambar2 ni xde la cantik mana..setakat utk jadi bukti yg sy dah sampai ke Floria ni boleh la.

 

Kat sini selain pameran dekorasi bunga, ada jgk tapak jualan pokok bunga dan pokok hiasan laman yang lain. Ada jgk yang jual kain baju, hiasan rumah, kraftangan yang bertemakan flora. Dan yang paling menarik minat terumanya kanak-kanak ialah pertunjukan bunga api.

P.S: I love flowers…

2 Comments (+add yours?)

  1. kakyong
    Jul 21, 2011 @ 23:46:52

    okay lah tu.. walau pun guna henfon, cantik jyga gambornya.. cuma ‘kenit’ benor.. cer besor kan sikit…😉

    Reply

  2. hannikasim
    Jul 23, 2011 @ 08:08:09

    hehehe..rsnya leh klik utk tgk bigger size…Kakyong, next yr nye event (kalo still ada) datang la..best..byk bunga..teringin nak beli, tp takut x terjaga plk..hehehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: