Mood: Holiday…holiday…holiday…

Sekarang ni tgh mood holiday…br je blk dr PD, reunion sekolah…sekolah rendah tau, Sekolah Kebangsaan Lenggong, Perak..dikenali sbg SKLG, mmg skolah popular la kat Lenggong tu. Excited sgt..ye la..jumpa balik AFTER 17 YRS..thanks to the organizer coz make it happen for us!

Kami ni murid2 yang terpilih [wah! rs hebat lak, ye la siap kene amik exam tu nak msk skolah ni], dok asrama masa darjah 5 dan 6. Kami ni dtg dr mcm2 daerah, pekan n kampung seluruh Perak. So, after UPSR msg2 p skolah ln, ada yg msk SBP, MRSM n mcm2 la..dulu2 nak keep in touch susah, dah la dok jauh2..la ni ada MUKA BUKU, jadi di sini la kami mula contact each other n planed for the reU. Alhamdulillah event yang dirancang terlaksana jua..

Ramai jugak yang datang…ada yang bawa family, anak2 n ada jugak yang bujang2..hehehe..Seronok aktiviti2 yang dibuat, sbb sume sporting..ada makan2, sukaneka, tukar2 hadiah..paling best main Bola Tampar kat pantai..waaaa lm tul x main bola tampar, last main ms kat SKLG dulu..maknanya 17 thn dulu..ingatkan dah xpandai main..rupanya masih ada skill lg! ahaks!

Bayangkan…AFTER 17 YRS…baru jumpa balik…masing2 dah berubah..semakin dewasa la katakan! Ni antara gambar yg sempat kami snap..mmg muka kami berlima je la..ini GENG BUJANG YE! Hehehe..

P.S:
Ridzuan, Md Nor, Fazilah n Eliza…keep in touch…raya ni moh kita reU kat skolah kita yang tercinta tu ye..

P.S: ditambah, ditolak…hasilnya tahun ni (br setengah tahun), dah abeh hampir RM1200 untuk 3 holiday..huhu…budget…budget..

5 Comments (+add yours?)

  1. fazilah kamal
    Jun 16, 2011 @ 13:23:50

    reunion kali ni memang beast walaupun meninggalkan kesan lebam di tangan ku…🙂 ( kesan darri bola tampar hikhik)

    Reply

  2. fazilah kamal
    Jun 16, 2011 @ 13:25:05

    * BEST!!! bukan *beast.. aii.. salah eja plak

    Reply

  3. hannikasim
    Jun 16, 2011 @ 16:15:08

    ye la…penangan bola tampar – lebam dilutut…jatuh terduduk, malu pun ye..

    Reply

  4. mdnor
    Jul 05, 2011 @ 20:59:36

    ok..raya nnt kita buat lg,so dlm bln pose nnt kita start discuss….
    mmg terbaikkkk…..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: