A day trip to Bukit Tinggi, Pahang & Putrajaya

 Kami bertiga (Erda, Anne n Hanni) adalah BFF since kat UM, km stay 1 kolej, blaja 1 fakulti, p mana2 mesti ada kami bertiga…hatta keluar jln2 kat Masjid Jamek pun bertiga…bila dah bertiga…x hengat dunia..punya rancak bersembang..keluar abeh loghat utagha..hahaha..setiap kali naik teksi, driver mesti teguq, adik2 ni org utara ke?…opsss…

 

waktu tu msg2 br kerja n msg2 single-mingle lagikan…kebanyakan ms abehkan kat tido…tido…tido… Dek kerana bosan n tatau nak wat pape on weekend..jd terbitlah idea utk jejalan [our feveret terms]..tp xde driver la pulak..mujurla ada Along [Hifzan].. [Along ni kenalan Anne n Erda ms deorg wat program pe ntah kat Fakulti Sains – knp sy x join ek ms tu????? ] mmg best la Along…sporting abeh…thank u so much bwk km jln2…

***Erda dah kawen dan dah ada sepasang cahaya mata, anne pun dah kawen Dec 2010 hr tu..sy??? bila lagi???

 

2 Comments (+add yours?)

  1. kakyong
    May 17, 2011 @ 01:17:58

    hanni,
    sudah ade calon ke??😉

    n3 terbaru kakyong
    Jom layan Nur Kasih the movie
    JOm minum petang
    Selamat hari Guru

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: