Rasa yang sangat tak best….

Dah lama x update blog…ada cita-cita nak update 2-3 hr sekali..tp seminggu sekali pun x tercapai…tp mungkin jgk sbb busy sket bulan ni…byk keje kat office…ditambah pulak audit nak dtg…ai keje-keje accounting ni x abeh2..udah le 1 pun xpaham…knp x paham??? sbb bukan bidang saya..huhu..tp kene wat jgk! [deorg tau mengarah je]..huhu..Alhamdulillah audit dah abeh…so weekend yg lps abehkan masa dengan tido sepanjang hari…makan pun idak [ish tipu sgt tu..mkn biskut je]…hahahah.. rindu sama mommy n si cilik munawwarah…nak balik rumah, tp perasaan MALASXDE MOOD mengatasi segalanya…dah lm x rasa mcm ni…malas n xde mood sesangat…hajat nak potong n jahit baju pun terbantut! Ya Allah…ilangkanlah perasaan ini…

minggu ni free sket…ingat leh lepak kat bilik kaca kat office ni..erm kene ulang alik ke ipoh le pulak..kursus n meeting…26 – kursus HRMIS kat SUK, 28 – meeting ePBT kat SUK…mlsnya nak drive sdr ke Ipoh..hrmmm

Tgh2 layan Mentor TV3 smlm…tiba2 rindu sangat, actually dr hr sabtu lg..ntah..tb2 rindu bebenor..ingat xnak la layan sgt perasaan tu..so amik wudhu’, then solat Isya’ hopefully dapat kurangkan perasaan tu..xlp lps solat panjatkan doa pada Allah, n baca surah Yaasin, mintak yang terbaik dari Allah..x semena2 air mata mengalir…

Jom layan lagu dari Stevie Wonder – I just Called to Say I Love You

I just called to say I love you
I just called to say how much I care
I just called to say I love you
And I mean it from the bottom of my heart

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: