Macam mana agaknya??

Hari ini awal sampai office. Kakak-kakak office semua Tanya.. “ai, awai hr ni..anta anak p skolah jugak ke?” then semua gelak..erm tp memang awal hr ni, semangat lebih. Jiran-jiran semua bangun awal nak siapkan anak-anak, nak anta anak-anak p sekolah / nursery. Hari kan hari pertama persekolahan setelah lama mereka bercuti.  Macam-macam gelagat budak-budak ni. Yang dah besar-besar tu ok la..yang kecik-kecik ni banyak ragam. Ada yang nangis tak nak p sekolah/nursery, ada yang tak nak keluar rumah langsung.. ada yang dah sampai depan sekolah/nursery, bila suruh masuk, tak nak..menangis..puas kene pujuk..tp mmg kelakar tengok gelagat budak-budak tu. Erm..tu anak orang..camne la agaknya anak sendiri nanti. Tanda soal.

Walaupun hari ni begitu semangat nak bekerja, tapi semangat tu makin pudar sebab banyaknya benda nak kene settle. Ingatkan lepas buat YEND closing hari tu, habis debaran kat dada ni..ooooh tidak rupanya.. atas meja sepah fail sini-sana, user asyik calling..ada je yang tak kene dengan system…oh I got headache!!!!

But, I managed to solve all the kucar-kacir successfully today. Double thumbs up for me!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: