Big Apple = Big Smile + Big Heart

Ntah kenapa, lately takde selera nak makan. Tegok nasi je, timbul satu rasa yang paling tak sedap. Tapi tetap bersyukur sbb saya masih ada makanan untuk dimakan. Masih diberi rezeki. Alhamdulillah…

Tercari – cari apa makanan yang boleh membuka selera.. someone asked  “erm..nak makan donut ke?” serta – merta Big Apple terlintas kat kepala..erm..sedapnya Big Apple..yummy!

bigapple

Sebelum ni tak pernah try donut Big Apple ni. Selalu belikan donut yang lain bawak balik untuk sepupu kat ipoh tu..rupa2nya Big Apple lagi sedap. Thanks, sebab kenalkan donut Big Apple to me.. Big Apple = Big Smile + Big Heart

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: