Masihkah kau ingat????

ingat tak ms kita kecik2..kat TV atau radio selalu ada satu nasyid / zikir, kita pun dengan semangat ikut mengalunkan bersama. Kalo kat TV1 tu before atau after siaran solat jumaat mesti kedengaran nasyid / zikir tu. Tp sekarang takde lagi kedengaran nasyid / zikir tu kat TV mahupun radio. Adakah kita telah lupa??? Masihkah kita ingat untuk mengalunkannya??? So hari ni, mari sama2 kita recall balik dan alunkanlah selalu. Semoga kita semua diberkati Allah…Amin..

 

Zikir sifatullah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: