بسم الله الرحمن الرحيم

Alhamdulillah..akhirnya berjaya jugak register blog ni…actually malu jugak sbb xtau camne nak mula buat blog..padahal sy berkerja dlm bidang IT..tak tahu sbb tak nak ambil tahu.. tapi sampai bila kan?

So…dengan saranan boss dan keinginan untuk menulis something..maka bermula lah pencarian ilmu camne nak mulakan blog, dan akhirnya terhasil la blog ni. But i’m still learning how to make it nicer and bermakna buat diri sy dan pembaca yg terbaca blog ni.

1 Comment (+add yours?)

  1. aan
    Jun 04, 2009 @ 13:56:44

    waa..kak yong ada blog! nice blog with nice input😉

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: